LUKOIL GENESIS PS 5W30 1-Litru

  • La Comanda
    LUKOIL GENESIS PS 5W30 1-Litru
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL GENESIS PS 5W30 1-Litru
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL GENESIS este un ulei de motor multigrad, complet sintetic, cu performante extrem de ridicate. Uleiul este formulat pentru utilizarea in motoarele autoturismelor si vehiculelor comerciale usoare moderne. Este destinat special utilizarii ca ulei compatibil cu catalizatorul catalitic in vehiculele echipate cu dispozitive de post-tratare a gazelor de evacuare, cum ar fi filtrele de particule (DPF) in motoarele diesel si pe benzina, turbo-supraalimentate, cu performante ridicate ale autoturismelor si autoutilitarelor usoare care necesita frecare si viscozitate redusa si uleiuri cu continut scazut de cenusa sulfatata, fosfor si sulf (“low SAPS”).
LUKOIL GENESIS PS SAE 5W-30 este formulat special pentru respectarea cerintelor Peugeot-Citroen PSA B71 2290.
Obtinut din uleiuri de baza sintetice si aditivi realizati printr-o tehnologie avansata, LUKOIL GENESIS PS SAE 5W-30 este dezvoltat pentru a contribui la reducerea nivelului de cenusa sulfatata, fosfor si sulf (“low SAPS”) in timpul utilizarii.

UTILIZARE:

LUKOIL GENESIS PS SAE 5W-30 este recomandat pentru utilizare pe intreaga durata a anului in motoarele pe benzina si motoarele diesel cu injectie directa, cu performante ridicate, care functioneaza in conditii severe, cu intervale extinse intre schimburile de ulei, in conformitate cu instructiunile producatorului motorului.

LUKOIL GENESIS PS SAE 5W-30 contribuie la extinderea duratei de utilizare si la eficienta sistemelor de reducere a emisiilor autovehiculelor, fara sa afecteze durabilitatea motorului. Tehnologia sa cu continut scazut de cenusa sulfatata, fosfor si sulf (“low SAPS”) ajuta la reducerea acumularii de depuneri daunatoare pe filtrele de particule ale vehiculelor (DPF) si face sa creasca durata de utilizare a sistemului de post-tratare a gazelor de evacuare.

OMOLOGARI:

PSA B71 2290

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

ACEA A1/B1-10, A5/B5-10, C2-10,;

 

API SN

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie