Lukoil Genesis Premium 5w30 -4 Litri

  • La Comanda
    Lukoil Genesis Premium 5w30 -4 Litri
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: Lukoil Genesis Premium 5w30 4 litri
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL GENESIS PREMIUM este un ulei de motor multigrad, complet sintetic, cu performante extrem de ridicate. Este formulat in vederea utilizarii in autoturisme si vehicule comerciale usoare, inclusiv in motoarele care au sisteme de posttratare a gazelor de evacuare.
Obtinut din uleiuri de baza sintetice si aditivi realizati pe baza unei tehnologii avansate, LUKOIL GENESIS PREMIUM are un continut redus de cenusa sulfatata, fosfor si sulf.
Uleiurile din gama LUKOIL GENESIS PREMIUM ofera o protectie avansata impotriva slamului, uzurii si coroziunii, are excelente caracteristici de curatare a pistoanelor si prevenire a griparii segmentilor de piston, asigura performante foarte bune la temperaturi scazute, fiind concepute in mod special pentru utilizare ca lubrifianti compatibili cu catalizatorii in autoturismele si autoutilitarele echipate cu filtru de particule (DPF), catalizator cu trei cai (TWC) si motoare pe benzina sau diesel cu performante deosebite, care necesita uleiuri ce ofera frecare scazuta, viscozitate redusa si un continut redus de cenusa sulfatata, fosfor si sulf (din categoria «low SAPS »).

UTILIZARE:

  • Se recomanda utilizarea uleiului LUKOIL GENESIS PREMIUM pe intreaga durata a anului, in motoare cu performante ridicate, pe benzina si diesel, cu injectie directa, cu conditii severe de functionare, cu perioade indelungate intre schimburile de ulei, conform recomandarilor producatorului motorului.
  • LUKOIL GENESIS PREMIUM contribuie la prelungirea duratei de utilizare a motorului si la cresterea eficientei reducerii emisiilor de evacuare, fara afectarea durabilitatii motorului. Tehnologia low SAPS (cu continut redus de cenusa sulfatata, fosfor si sulf) ajuta la reducerea acumularii daunatoare de depuneri pe filtrele de particule (DPF) ale motoarelor diesel ale vehiculelor si la cresterea duratei de utilizare a sistemelor de tratare a gazelor de evacuare.

OMOLOGARI:

MB-Approval 229.51;

VW 502 00 / 505 00;

BMW LL-04;

GM dexos2

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

API SN/CF

ACEA A3/B4-08, С3-08;

Renault RN 0700 / 0710

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie