LUKOIL ATF SYNTH VI 1-Litru

  • La Comanda
    LUKOIL ATF SYNTH VI 1-Litru
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL ATF SYNTH VI 1-Litru
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL ATF SYNTH VI este un ulei complet sintetic obtinut din uleiuri cu un indice de viscozitate foarte ridicat si aditivi de inalta calitate, asigurand nivelul de performanta Dexron VI.

LUKOIL ATF SYNTH VI asigura o fluiditate optima atat la temperaturi scazute cat si la temperaturi ridicate, o stabilitate termica ridicata, excelente proprietati antioxidare, anticoroziune, antiuzura, antirugina si antispumare.

Alte avantaje sunt: durata indelungata de utilizare (in functie de conditiile de functionare si de recomandarile producatorului sistemului de transmisie), schimbarea lina a vitezelor si eliminarea vibratiilor, economia de carburant, protejarea tuturor componentelor sistemelor de transmisie (din metal sau cauciuc), transferul de putere fara pierderi si reactia rapida la comenzile date de sistemul de control electro-hidraulic. 

UTILIZARE:

LUKOIL ATF SYNTH VI este un ulei cu viscozitate scazuta, destinat in mod special autoturismelor echipate cu sisteme de transmisie automata, hidramata, cu 6 viteze produse de General Motors dupa 2006, dar si inainte de 2006 (inclusiv Dexron IIIG), Chrysler si alte transmisii automate.

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

GM Dexron VI;

Dexron IIIG/IIIH JASO Class 1;

Ford Mercon LV/SP;

Toyota WS;

Hyundai SP-IV;

Nissan Matic S;

Honda D-W1

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie