LUKOIL ATF SYNTH MULTI 1-Litru

  • La Comanda
    LUKOIL ATF SYNTH MULTI 1-Litru
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL ATF SYNTH MULTI 1-Litru
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL ATF SYNTH MULTI este un ulei sintetic, universal, de inalta calitate pentru transmisii automate, destinat atat autoturismelor cat si autovehiculelor cu conditii severe de functionare.

Uleiul este destinat utilizarii intr-o gama larga de autoturisme, respectand cerintele celor mai importanti producatori internationali de echipamente originale si este adecvat pentru a fi utilizat atat in transmisiile automate conventionale cat si in cele moderne.

LUKOIL ATF SYNTH MULTI poate fi utilizat in vehicule din America de Nord si Europa. in perioada de post-garantie. 

LUKOIL ATF SYNTH MULTI este recomandat pentru schimbul de ulei atat in perioada de garantie a autovehiculului cat si in perioada de post-garantie.

Previne probabilitatea efectuarii schimbului cu un ulei inadecvat in transmisiile automate.

Demonstreaza proprietati stabile antifrictiune si asigura schimbarea lina a vitezelor, fara vibratii. Are o excelenta stabilitate termica si oxidativa si isi pastreaza toate proprietatile la nivel inalt chiar in cazul unor intervale mari intre schimburile de ulei. Asigura o durata de utilizare prelungita a ambreiajului.

Demonstreaza o lubricitate imbunatatita si fluiditate la temperaturi scazute. 

Viscozitatea optima asigura un raspuns rapid al sistemului de control electrohidraulic. Viscozitatea uleiului LUKOIL ATF SYNTH MULTI depinde in mica masura de temperatura (indicele de viscozitate este ridicat), uleiul avand si excelente proprietati anti-imbatranire. Acest ulei nu afecteaza in niciun mod materialul garniturilor de etansare si nu formeaza spuma. Proprietatile anticoroziune imbunatatite asigura protejarea fiabila a tuturor componentelor echipamentelor. 

UTILIZARE:

Este recomandat pentru transmisiile automate in trepte ale autoturismelor si camioanelor pentru care se specifica drept cerinte minime produsele Dexron IIIH.

Poate fi utilizat si ca ulei pentru servodirectie. 

APROBARI:

Voith 55.6335;

MAN 339 Type V-1;

MB-Aprobarea 236.6;

ZF TE-ML 04D, 14B, 16L 

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

GM Dexron IIIH;

Ford MERCON V

Volvo 97341;

MAN 339 Type Z-1, Z-2

Allison C-4;

 

ZF TE-ML 14A

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie