LUKOIL ATF SYNTH HD 180-Kg

  • La Comanda
    LUKOIL ATF SYNTH HD 180-Kg
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL ATF SYNTH HD 180-Kg
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL ATF SYNTH HD este un ulei complet sintetic, universal,  de inalta calitate pentru transmisii automate, destinat atat autovehiculelor cu conditii severe de functionare cat si autoturismelor.

Uleiul a fost creat avandu-se in vedere cerintele severe ale celor mai importanti producatori de echipamente originale si este adecvat pentru a fi utilizat atat in trasmisiile automate conventionale cat si in cele moderne. LUKOIL ATF SYNTH HD poate fi utilizat in vehicule din America de Nord si Europa. LUKOIL ATF SYNTH HD este recomandat pentru schimbul de ulei la vehiculele de import si la cele din productia interna, atat in perioada de garantie cat si post garantie.

Performantele termice si la temperaturi scazute sunt mult imbunatatite in comparatie cu uleiul ATF conventional. Asigura o schimbare lina a treptelor de viteza si o durata de utilizare prelungita a ambreiajului. Demonstreaza o lubricitate imbunatatita si fluiditate la temperaturi scazute. Viscozitatea optima asigura un raspuns rapid al sistemului de control electrohidraulic.

Viscozitatea uleiului LUKOIL ATF SYNTH HD depinde in mica masura de temperatura (indicele de viscozitate este ridicat), fluidul avand si excelente proprietati anti-imbatranire. Acest fluid nu afecteaza in niciun mod materialul garniturilor de etansare si nu formeaza spuma. Proprietatile anticoroziune imbunatatite asigura protejarea fiabila a tuturor componentelor echipamentelor. 

UTILIZARE:

Este recomandat pentru transmisiile automate in trepte ale camioanelor si autoturismelor pentru care se specifica drept cerinte minime produsele Dexron IIIH.

Poate fi utilizat si ca ulei pentru servodirectie. 

OMOLOGARI:

ZF TE-ML 04D, 14B, 16L, 17C;

Volvo 97341;

Voith 55.6335, MAN 339

Type V-1, Z2;

MB-Approval 236.6

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

GM Dexron IIIH;

Ford MERCON,

MERCON V;

 

Allison C-4

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie