LUKOIL GEYSER LT 46 180-Kg

  • La Comanda
    LUKOIL GEYSER LT 46 180-Kg
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL GEYSER LT 46 180-Kg
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL GEYSER LT sunt uleiuri hidraulice multigrad cu excelente proprietati de curgere, in special la temperaturi scazute. 

UTILIZARE:

Se recomanda utilizarea uleiurilor LUKOIL GEYSER LT ca fluide in sistemele hidraulice, inclusiv cele cu filtre fine de pana la 1-5 microni. Aceste uleiuri pot fi folosite pentru utilaje de productie, prese si alte echipamente industriale, precum si in sistemele hidraulice ale autovehiculelor. 

Uleiurile LUKOIL GEYSER LT sunt obtinute fie din uleiuri sintetice, ca in cazul GEYSER LT 22, fie un amesec din uleiuri sintetice inalt rafinate cu uleiuri minerale de calitate in cazul GEYSER LT 32 si GEYSER LT 46, fie uleiuri minerale de inalta calitate in cazul GEYSER LT 68, toate, aditivate cu un pached de aditivi cu utilizari multiple. Aceste uleiuri ofera un inalt nivel de puritate, proprietati imbunatatite de functionare la temperaturi scazute, antiuzura, anticoroziune si antispumare. Uleiurile LUKOIL GEYSER LT sunt eficiente in mod special in sistemele hidraulice in care se permit doar modificari neglijabile ale viscozitatii, in cadrul unei game largi de temperaturi de functionare. 

APROBARI:

Denison HF-0, HF-1, HF-2;

Bosch Rexroth 90220;

Eaton Vickers I-286- S M-9250-S 

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

DIN 51524 Part 3 (HVLP);

Cincinnati Machine P-68 / P-69 / P-70 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie