LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 10w40 4-Litri

  • La Comanda
    LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 10w40 4-Litri
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS 10w40 4-Litri
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS este un ulei complet sintetic pentru motoare diesel, care satisface cerintele ACEA E4/E6/E7-08 and API CI-4, conceput, in conformitate cu recomandarile producatorului, pentru intervale prelungite intre schimburile de ulei.

Este destinat utilizarii in motoarele moderne de clasa superioara, care indeplinesc cerintele Euro-3, 4 and 5 privind emisiile, in combinatie cu motorina cu continut redus de sulf.

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LS – ulei cu continut redus de cenusa sulfatata, fosfor si sulf, obtinut din uleiuri de baza sintetice extrem de rafinate si un pachet de aditivi produsi in strainatate printr-o tehnologie avansata.

UTILIZARE:

Este recomandat pentru motoarele diesel de clasa superioara, care functioneaza in conditii severe, cum ar fi intervalele mult prelungite intre schimburile de ulei, in conformitate cu recomandarile producatorului

Este adecvat pentru vehicule echipate cu filtru de particule (DPF), pentru majoritatea motoarelor echipate cu sisteme de recirculare a gazelor de evacuare (EGR) si pentru majoritatea motoarelor echipate cu sisteme de reducere catalitica selectiva a NOx din gazele de evacuare (SCR NOx). 

OMOLOGARI:

MB-Approval 228.51;

MTU Cat. 3.1;

SAE 5W-30: MAN M3477/M3271-1;

Volvo VDS-3/CNG;

Renault RLD / RLD-2 / RGD;

Mack EO-N/EO-M

Plus; Deutz DQC IV-10LA;

SAE 10W-40: Scania LA;

Renault RLD / RLD-2 / RXD;

Volvo VDS-3; Deutz DQC III-05;

MAN M3477;

Cummins CES 20078

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

 

ACEA E4/E6/E7-08; JASO DH

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie