LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LA 10W30 180-Kg

  • La Comanda
    LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LA 10W30 180-Kg
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LA 10W30 180-Kg
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LA este un ulei complet sintetic (10W-30) si semi- sintetic (15W-40) pentru motoarele diesel moderne cu conditii severe de functionare, formulat special in conformitate cu cele mai recente specificatii ACEA E9-08, API CJ-4 si cu recomandarile celor mai importanti producatori mondiali.

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LA este obtinut din uleiuri de baza hidrosintetice inalt rafinate si aditivi produsi  printr-o tehnologie avansata. 

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LA este recomandat pentru motoarele diesel de prima clasa, care indeplinesc cerintele Euro I, Euro II, Euro III, Euro IV si Euro V privind emisiile si au conditii de functionare severe, cum ar fi intervale extinse intre schimburile de ulei, in conformitate cu recomandarile producatorului. 

UTILIZARE:

motoarele diesel de prima clasa ale camioanelor si autobuzelor, inclusiv vehicule cu turbosuflanta, pentru majoritatea motoarelor echipate cu sisteme de recirculare a gazelor de evacuare (EGR) si majoritatea motoarelor echipate cu sisteme de reducere catalitica selectiva a NOx (SCR NOx), cu sau fara intervale extinse intre schimburile de ulei. Totusi, recomandarile pot diferi de la un producator la altul si, daca exista dubii, ar trebui consultati dealerii sau manualul autovehicolului.

LUKOIL AVANTGARDE PROFESSIONAL LA indeplineste cerintele ACEA E9, fiind ferm recomandat pentru motoarele echipate cu filtre de particule (DPF) si este destinat utilizarii in combinatie cu motorina cu continut ultra scazut de sulf (ULSD).

OMOLOGARI:

SAE 10W-30:

Cummins CES 20081

SAE 15W-40:

Volvo VDS-4;

Mack EO-O

Premium Plus;

Renault RLD-3;

MB-Approval 228.31;

Cummins CES 20081

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

SAE 10W-30:

ACEA E9-08;

API CJ-4;

M 3575;

Volvo VDS-4;

MB-Approval 228.31;

Mack EO-O Premium Plus;

Renault VI RLD-3

SAE 15W-40:

ACEA E9-08;

 

CAT ECF-3

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie