LUKOIL AVANTGARDE 15w40 4-Litri

  • La Comanda
    LUKOIL AVANTGARDE 15w40 4-Litri
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL AVANTGARDE 15w40 4-Litri
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL AVANTGARDE sunt uleiuri de motor multigrad de inalta calitate pentru utilizari cu conditii severe de functionare ale autovehiculelor rutiere.

Uleiurile LUKOIL AVANTGARDE au in compozitie uleiuri de baza minerale (SAE 15W- 40, 20W-50) si amestecuri de uleiuri de baza minerale cu sintetice (SAE 10W-40) de inalta calitate, selectate in mod special, precum si aditivi produsi prin tehnologii renumite si aditivi de imbunatatire a indicelui de viscozitate, asigurand performante ridicate si o buna durabilitate in timpul exploatarii. 

UTILIZARE:

Se recomanda utilizarea uleiului LUKOIL AVANTGARDE pentru parcurile de autovehicule cu motor diesel sau in parcurile auto mixte (diesel si benzina) de autovehicule rutiere.

Aceasta gama de uleiuri este destinata lubrifierii motoarelor diesel cu aspiratie naturala sau turbo-supraalimentate cu conditii severe si variabile de functionare, in intervale mari de temperatura.

Sunt recomandate motoarelor pentru care producatorii recomanda uleiuri cu nivelul de performanta API CF-4 in diferite tipuri de utilizari, inclusiv motoare pentru camioane grele si autovehicule folosite in constructii, in industria miniera si in agricultura.

Este creat pe baza unei tehnologii speciale, pentru a indeplini si cerintele de performanta pentru motoarele pe benzina fabricate in 1993 si anterior, din categoria API SG. Aceasta ofera simplificarea depozitarii si operatiuni eficiente pentru operatorii parcurilor auto mixte. 

OLOLOGARI:

 

KAMAZ (SAE 10W-40, SAE 15W-40) 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie