LUKOIL ATF SYNTH ASIA 1-Litru

  • La Comanda
    LUKOIL ATF SYNTH ASIA 1-Litru
  • Suna pentru pret

(0/5)  (0 opinii)
  • Producător: Lukoil
  • Cod produs: LUKOIL ATF SYNTH ASIA 1-Litru
  • Disponibilitate: La Comanda

LUKOIL ATF SYNTH ASIA este un ulei complet sintetic, universal,  de inalta calitate pentru transmisii automate, destinat autoturismelor.

Uleiul este destinat utilizarii intr-o gama larga de transmisii automate produse in Asia, inclusiv unele tipuri care sunt montate pe autoturisme europene, indeplinind cerintele severe ale celor mai importanti producatori de echipamente originale din aceasta regiune.

Uleiul LUKOIL ATF SYNTH ASIA este recomandat pentru schimbarea uleiului la autovehiculele de import, atat in perioada de garantie cat si post garantie.

Uleiul a fost creat avandu-se in vedere in mod special cerintele referitoare la autoturismele produse in Asia. Demonstreaza proprietati stabile antifrictiune si asigura schimbarea lina a vitezelor, fara vibratii. Are o excelenta stabilitate termica si oxidativa si isi pastreaza toate proprietatile la nivel inalt, chiar in cazul unor intervale mari intre schimburile de ulei. Asigura o durata de utilizare prelungita a ambreiajului. Demonstreaza o lubricitate imbunatatita si fluiditate la temperaturi scazute. Viscozitatea optima asigura un raspuns rapid al sistemului de control electrohidraulic.

Viscozitatea uleiului LUKOIL ATF SYNTH ASIA depinde in mica masura de temperatura (indicele de viscozitate este ridicat), fluidul avand si excelente proprietati anti-imbatranire. Acest fluid nu afecteaza in niciun mod materialul garniturilor de etansare si nu formeaza spuma. Proprietatile anticoroziune imbunatatite asigura protejarea fiabila a tuturor componentelor echipamentelor. 

UTILIZARE:

Este recomandat pentru transmisiile automate in trepte ale autoturismelor pentru care producatorul specifica produse JASO.

Poate fi utilizat si ca ulei pentru servodirectie. 

ÎNDEPLINEȘTE CERINȚELE:

GM DEXRON® TASA, IID / E, IIIG, IIIH;

Ford MERCON;

JASO M315 Type 1A;

Toyota Type T, T-II, T-III, T-IV, Type D-2; Z-1

Nissan MaticFluid C, D, J;

Mitsubishi SP-II si SP-III;

Subaru ATF;

Isuzu BESCO ATF-II, ATF-III;

Suzuki ATF Oil and ATF Oil Special;

Mazda ATF D-III and ATF M-3; D

Daihatsu Alumix ATF Multi;

 

Honda ATF. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie